Back to school

Gepubliceerd op 3 september 2024 om 14:39

De zomervakantie is alweer voorbij!

En wat is het snel gegaan. We hopen dat iedereen hele leuke dingen heeft kunnen doen in de zomervakantie, zoals op vakantie gaan, Kinderspeelweek, lekker buiten spelen of gezellig iets creatiefs doen. Hopelijk was het een leuke zomervakantie en heb je weer genoeg energie om weer terug naar school te gaan!

Zoek je nog iets leuks voor je kind(eren) voor na schooltijd (of op de zaterdag)?

Kom dan zeker eens bij ons langs! Ons atelier is namelijk vier dagen per week geopend: woensdags, donderdags en vrijdags van 13.00 tot 16.30 en zaterdags van 11.00 tot 16.00 uur. Het fijne is dat we open zijn met vrije inloop, oftewel: je kunt lekker langskomen hoelaat het jou 't beste past! Ideaal! Na schooltijd kunnen de kinderen bijvoorbeeld bij ons terecht, maar ook op de zaterdag voor of na sport, club, of wat er ook gepland is die dag. En nóg mooier: het is gratis! Qua creativiteit kun je bij ons bijna alle kanten op, dus maak zoveel creaties als je wilt, en maak ze lekker op jouw manier!

Het fijne van Kans & Kunst is...
Dat wij juist inspelen op het stimuleren van creativiteit bij kinderen; op school wordt er tegenwoordig zoveel van ze verwacht, dat ze bij ons juist lekker los kunnen gaan in materiaal- en kleurgebruik en lekker zichzelf kunnen zijn. Eigenlijk is kunst maken een prachtige ontdekking, een reis van creativiteit en kleur. Een schitterende manier voor een kind om zich daarin te ontwikkelen. En dat zou voor ieder kind ook mogelijk moeten zijn. Dat is waar wij van Kans & Kunst voor staan. Daarom bieden wij onze activiteiten gratis én laagdrempelig aan. Iedereen moet mee kunnen doen in de creatieve maatschappij. Wat is nou fijner als je na schooltijd of op de zaterdag je creatieve ei kwijt kunt in een écht atelier, waar je lekker jezelf kan en mag zijn, waar je creaties mag maken hoe jij dat wilt, en waar niks moet en alles mag.

Zien we je snel?

Het lijkt ons superleuk om jou en/of de kinderen te mogen verwelkomen in onze gezellige knusse creatieve werkplaats! Lekker creatief bezig zijn, nieuwe mensen ontmoeten, creëren met oneindig veel soorten knutselmaterialen, leuke boeken en onze mappen met voorbeelden ter inspiratie, of gewoon gezellig koffie/thee drinken samen met ons en gezellig samen leuke ideeën opdoen.

Het mag allemaal! Dus: hopelijk tot snel! 

Reactie plaatsen

Reacties

Magda Van der Laan
2 maanden geleden

Mooi verwoord waar Kans&Kunst voor staat.